KEITÄ OLEMME 

Liperin adventtiseurakunta on perustettu vuonna 2003. Seurakunta  kokoontuu Siikasalmen toimintakeskuksen alueella vanhassa päärakennuksessa. Seurakunnan virallinen jäsenmäärä on lähes seitsemänkymmentä, joista lähes puolet on nuoria, tämän lisäksi seurakunnassa on paljon lapsia.

Siikasalmen toimintakeskuksen alueella toimii myös vuonna 2000 toimintansa Joensuusta Liperiin siirtynyt Adventtikirkon yllläpitämä kristillinen koulu. Koulutoiminta on lähellä seurakunnan sydäntä ja se näkyy niin taloudellisena tukena kuin talkootyönä. Lähialueella asuvat seurakuntalaiset osallistuvat aktiivisesti koulun järjestämiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Evankeliointityö on osa seurakunnan toimintaa. Seurakunta järjestää lähialueilla mm. raamattupiirejä, kotikokouksia ja konsertteja.

Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia. Tervetuloa!

Olemme maailmanlaajuinen seurakuntaperhe

Seurakuntamme kuuluu Suomen Adventtikirkkoon ja on osa vuonna 1863 perustettua kansainvälistä Seitsemännen päivän Adventtikirkkoa.

Kansainvälisen kirkkomme nimi "the Seventh-day Adventist Church" muodostuu kahdesta meille kirkkona tärkeästä uskonkohdasta. Sanalla "adventti" (lat. adventus, saapuminen) tarkoitetaan Kristuksen toista tulemusta, sanalla "seitsemäs päivä" viitataan lauantaihin, joka on raamatullisen viikon seitsemäs päivä; sapatti (hepr. šabbat, levon päivä).

Kirkollamme on noin 60 000 seurakuntaa yli 200 maassa. Kastettuja jäseniä on yli 16 miljoonaa ja puhuttuja kieliä noin 880. Suomessa on 61 suomenkielistä ja 12 ruotsinkielistä paikallisseurakuntaa.